Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Aldridge: «Επόμενη ακριβή μεταγραφή ο Mane»

Aldridge: «Επόμενη ακριβή μεταγραφή ο Mane»

Aldridge: Επόμενη ακριβή μεταγραφή ο Mane

Η Liverpool, σύμφωνα με τον John Aldridge, θα πρέπει να έχει το νου της σχετικά με τον Sadio Mane, ο οποίο θα μπορούσε να ακολουθήσει το δρόμο του Coutinho μελλοντικά, καθώς μπορεί να φέρει προτάσεις ανάλογες του Βραζιλιάνου.

Αυτή είναι μια τοποθέτηση του θρύλου της Liverpool, ο οποίος πιστεύει ότι αυτός είναι πλέον ο σταρ της ομάδας. Ο Mane είναι εκπληκτικός μέχρι στιγμής, καθώς έχει σκοράρει 3 γκολ στη φετινή Premier League.

Η τριάδα Mane – Salah – Firmino έχει προκαλέσει ήδη εγκωμιαστικά σχόλια, καθώς στο τελευταίο παιχνίδι με την Arsenal έδειχναν ασταμάτητοι.

Ο Coutinho δεν έχει πραγματοποιήσει επίσημη εμφάνιση μέχρι σήμερα, η απουσία του όμως είναι κάθε άλλο παρά αισθητή, κάτι που κανείς δεν περίμενε.

Ο Βραζιλιάνος ήταν ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας την περασμένη σεζόν κι είχε καθιερωθεί ως ένας εκ των κορυφαίων της Premier League.

Το μέλλον του στην Liverpool είναι αβέβαιο, καθώς η Barcelona αναμένεται να καταθέσει άλλη μια πρόταση για την απόκτησή του, πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Aldridge λέει πως αν έπρεπε να κρατήσει έναν εκ των Coutinho ή Mane στην Liverpool, δε θα επέλεγε τον Βραζιλιάνο.

Ο Aldridge ανέφερε στην Ιρλανδική Independent «ο Mane μοιάζει να είναι το deal του αιώνα, αφού η μετακίνησή του κόστισε 30 εκ. λίρες το περασμένο καλοκαίρι. Ο φόβος της Liverpool πρέπει να είναι μήπως ο Mane είναι ο επόμενος στον κατάλογο των μεταγραφών που γίνονται με αυτά τα μεγάλα ποσά, το οποίο και γίνεται κανόνας».

O Aldridge με τη φανέλα της Liverpool
O Aldridge με τη φανέλα της Liverpool

Στη συνέχεια αναφέρει «Η Manchester United ήταν μια εκ των συλλόγων που ενδιαφέρθηκαν για τον Sadio Mane όσο ήταν στην Southampoton, τη στιγμή που ο Σενεγαλέζος δεν έδειξε τις δυνατότητες που έχει δείξει μετά την άφιξή του στο Liverpool».

Σχετικά με τον Coutinho «Θέλω να πιστεύω ότι η Barcelona θα συνεχίσει να εστιάζει την προσοχή της στον Philippe Coutinho, θεωρώ ότι θα προτιμούσαν τον Mane αντί του Βραζιλιάνου».

Κλείνοντας, τονίζει ότι «είμαι μεγάλος θαυμαστής του Coutinho, αλλά ας αναρωτηθούμε πώς θα ένιωσε καθώς έβλεπε την ισοπέδωση της Arsenal από την Liverpool».

Χαιρόμαστε που ένας θρύλος της ομάδας μας, όπως ο John Aldridge, θεωρεί τον Sadio Mane τόσο σημαντικό κεφάλαιο, καθώς είχαμε αναφέρει από την 24η Αυγούστου την επιτακτική ανάγκη της ανανέωσης και αναπροσαρμογής των αποδοχών του Σενεγαλέζου.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com